Mathjälpen i Sverige

Asiatiska fishcakes med bulgursallad

Recept av
Kommentarer inaktiverade för Asiatiska fishcakes med bulgursallad
30 minuter
Prep: 0 minuter | Tillagning: 30 minuter | Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd, currypasta och kokosmjölk i en skål, låt svälla ca 15 min. Lägg fiskfärsen i en bunke tillsammans med ett par nypor salt, äggvita och ströbrödsblandningen. Vispa med elvisp till en slät och luftig färs. Provstek en liten bit färs och smaka av med salt, peppar och currypasta. Forma små fina fiskkakor och stek dem gyllenbruna i oljan. Koka bulguren enl förp. Låt den sedan rinna av och smaksätt grynen med salt och peppar. Skär en fin sallad och blanda ner de varma grynen. Servera sallad och fiskkakor tillsammans med thai chilisås. Tips! Om inte fiskhandlaren har fiskfärs så köp skinn- och benfri filé av vit fisk och gör färs i matberedaren.
Kategori: