Ge hjälp

Följ oss gärna på vår Facebooksida för att ha koll på ärendena som är aktiva just nu. Vill du anmäla dej till vårt givarregister så finns formulär längst ner på den här sidan.

Att bli givare kan gå till på lite olika sätt, du kan:

Handla själv
Du kan välja att själv åka och handla det som behövs (t.ex. mat, kläder, blöjor) och sedan fåka hem till familjen och överlämna det.

*Observera att det ibland, pga. allergier och liknande lämpar sig bättre att bidra med ett presentkort så familjen själv kan handla det som de är i behov utav.

Skänka begagnat
Att skänka begagnade kläder, leksaker etc. är också ett alternativ, förutsatt att kläderna eller sakerna är hela, rena och fullt fungerande.

Skicka paket
Kanske dyker det upp ett ärende med en sökande som bor en bit ifrån dig. Hjälpa denna personen eller personerna enklast, gör du genom att skicka ett presentkort eller göra ett paket med de du vill bidra med och skicka till dem.

Presentkort

Om du vill köpa ett presentkort så kan du skicka det till adressen nedan, så förmedlar vi det vidare.

*Notera att Du kan välja om det ska öronmärkas för ett speciellt ärende eller om vi får portionera ut dem där det behövs. Vi tar hellre flera små valörer än få stora.

Mathjälpen
Bovägen 2
93441 Ersmark

*Vissa ärenden är helt anonyma och i dessa fall måste man skicka presentkort till oss så vi kan samla ihop och skicka vidare.

Ingen gåva är för liten!

Anmäl dig till givarregistret »